A broken soul

Vi har precis varit och handlat mat för 2 dagar eftersom allt kommer att vara stängt under Yom Kippur. Lite bröd, lite hommous, lite nudlar och några korvar. Win.

Sedan förra blogginlägget ändrade vi rum till ett delat rum och när vi först kom in i rummet låg två killar i sina sängar helt utslagna efter en lång natts festande. Så vi gick till stranden och badade ett tag. När vi kom tillbaka var det lite småstelt och vi undrade vad för konstiga människor det här var. Det visade sig att de var riktigt sköna! Ben är 23 och kommer från New York och Justin är 37 och kommer från Australien.

Efter lite prat med Justin om att vi kommer få vänta ett tag på vår kibbutz plats sa han lite skämtsamt (hoppas vi) att vi kommer bli som Ben, ”A broken soul”.  Ben har tydligen bott här på detta ganska sunkiga hostel i sex veckor och gjort slavjobb för 20 shekel i timman vilket knappt räcker till mat och rumskostnaden.  När han inte slavar ligger han i sin säng och stirrar på fläkten i taket med en min som vi nu tyvärr kan se reflekterad i varandras ansikten.

Hur som helst så har vi det väldigt trevligt här på Sky hostel och träffar backpackers från hela världen. Det återstår att se om vi kan undvika den onda cirkeln som enligt Justin kommer att förstöra våra själar.

 


Kommentarer
Postat av: Anonym

jag börjar nästan gråta av avundsjuka, hade verkligen velat vara med... hoppas ni har det bra i alla fall!

2009-09-27 @ 15:34:40
Postat av: Mom

Great to see your blog. Well and funny written! Just promise me to not become a broken soul:))

2009-09-27 @ 21:21:23
Postat av: Daniel

Tur att du åkte för nu har jag åkt på swine flu. Hoppas ni slipper det.



Shalom.

2009-09-27 @ 22:39:12
Postat av: essau

hoppas du inte spiller hommous på din nya skjorta frissle!

2009-09-28 @ 01:12:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0