Våra rumskamrater

Idag skulle vi varit i Jerusalem eller döda havet, men vi sket i det eftersom vi bestämde oss för att umgås i en dag till innan Alex drar tillbaka till Kairo. Våra rumskamrater har varit väldigt bra och mycket intressanta, vi har haft mycket tur. Låt oss berätta om de en och en.
Justin - Justin är 37 år, ser ut som trettio. Han har rest runt jorden i 15 år och i princip varit överallt. Han lurar Australien på pengar genom att säga att han är deprimerad och får ångest. Han får 2000 kronor i veckan för det. Han har många intressanta historier att berätta, han har varit nära och dö flera gånger och såg världen på ett hälsosamt sätt han plockat upp från olika kulturer. Han är lite smygalkis, har lite dålig hygien och fantastisk humor. Han lämnade Sky hostel igår och var här när vi kom.
Alex - Alex är en mörkhyad tjugoåring, hans föräldrar är läkare och han går på Princeton. Jag vet inte hur många gånger om dagen han säger "God bless America" om dagen, men en sak är säker att han älskar friterad kyckling, låter myten spinna vidare. Han ser livet genom med kapitalistiska ögon, och är övertygad att Bush räddade USA genom att invadera Irak och så. Jag är lite skeptisk till det där, men det svenska systemet är ganska dåligt det med. Jag har nog aldrig träffat en människa som är så positiv till livet, ambitiös, trevlig, och rolig att vara med. God bless.
Phil - Phil var med oss innan Alex kom i 2 nätter och det enda jag egentligen har att skriva om honom är att han orsakat väldigt mycket skratt i det här rummet. Första natten blev han väldigt onykter och ramlade ut sin säng från andra våningen av sängen och ramlade rakt ner på en fläkt gjord av metall från 1930-talet som säkert väger 20 kilo. Jag hoppade ur sängen för att se om han var ok och han sa att det var lugnt och drog direkt till balkongen och drog en stråle. Dagen efter kom han inte ihåg något och Ben undrade vad som hade hänt med sin fläkt.
Ben - Ben är 23 år gammal och har gått igenom väldigt mycket skit för att vara en Amerikan. När han växte upp i Brooklyn sålde han marijuana och resultatet var att hans föräldrar skickade honom till ett internat i Jerusalem. Där sålde han också samma drog och åkte på 8 månaders fängelse i Israel. Han var 19 år när det hände och släpptes ut till slut. Sen gjorde han en tjej på smällen och fick en son, sonen är 2½ år gammalt och han har inte varit i sonens liv direkt och inte betalat någon "child support" sen dess. Nu vill han lämna landet och flytta tillbaka till USA men han kan inte eftersom hans sons mor har stämt honom på 100,000 dollar och hans alternativ är att betala summan och dra till USA eller smugglas ut av Sudaneser. Så Ben är vad vi kan kalla en ganska broken soul. Han har varit här i 2 år nu och försöker ta sig till USA igen. Fel val i livet kan man lätt säga att han har gjort, men det är en väldigt fin människa och jag önskar att det går bra för honom.

Kommentarer
Postat av: Mamma

Vilka karaktärer!! Nästan som Ramin och Farzad. Snälla köp ett telefonkort!!! Jag saknar dig. Kram mamma

2009-09-30 @ 20:25:32
Postat av: ErikbraNd

cha cha bloggen!



Sjukt intressant läsning Adam, avundsjuk på dig som vågar bryta dig ut från sterila Sverige och se dig omkring!

2009-10-02 @ 21:48:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0